Peştemal Nedir?

14-03-2021 22:06
Peştemal Nedir?

Peştemal Nedir?

Peştemal, dilimize Farsça’dan geçmiştir. Örten kumaş anlamına gelmektedir. İş yaparken giysiyi korumak, hamamlarda örtünmek amacıyla kullanılmıştır. Doğru yazılışı Peştamal olsa da halk arasında Peştemal olarak bilinir. Dikdörtgen ve dikişsiz tasarımıyla bel, baş ve sırt bölgelerine rahatça bağlanılabilir. Su emici, yumuşak bir üründür. Günümüze kadar süs, gösteriş, önlük gibi şekillerde kullanılmış olsa da Peştemaller; Plaj Havlusu, Banyo Havlusu olarak da kullanılmaktadır. Çeşit çeşit renk ve desenleriyle zevkinize uygun Peştemali sitemizde bulabilirsiniz.

 

Peştemalin Avantajları 

• Su emicidir. Hızlı kurur, 

• Kış mevsiminde Banyo Havlusu yazın ise Plaj Havlusu olarak kullanabilirsiniz,

• Kullanımı rahat ve kolaydır,

• Hafiftir, istediğiniz yere rahatça götürebilirsiniz, yer kaplamaz,

• Yumuşaktır,

 

• Kullanım alanı çok geniştir. Hamamda, Banyoda, Plajda, Piknikte, Spor Salonunda, SPA, Saunada, Araba Koltuk Örtüsü olarak, evde dekoratif olarak, Masa/Koltuk Örtüsü olarak, Şal olarak kullanabilirsiniz.

Peştemal Modelleri - Banyo Havlusu Modelleri - Plaj Havlusu Modelleri

Peştemal Çeşitleri, farklı renkler ve desenler ile günümüzde de kullanılmaktadır. Peştemal denince ilk aklımıza gelen Klasik Kırmızı-Mavi Hamam Peştemali olsa da zamanla Peştamal Modelleri git gide artmıştır. Baskılı Peştemal, Jakarlı Peştemal, Çift Katlı Peştemal, Desenli Peştemaller mevcuttur. Peştemalin tasarımı kadınlara ya da erkeklere özel değildir herkes renk ve desen zevkine göre istediği Peştemali kullanabilir. Pamuklu yapısı, hafifliği, su emiciliği ve rahat kullanımı sayesinde Peştemaller plajlarda ve banyolarda da yerini almıştır. Boyutları genelde 80x180, 95x175, 100x180 arası değişmektedir. Kullanım alanları çok geniştir. İster koltuk örtüsü, ister Banyo Havlusu, isterseniz de Plaj Havlusu olarak kullanabilirsiniz.

 

Peştemal Fiyatları - Banyo Havlusu Fiyatları - Plaj Havlusu Fiyatları - Hamam Peştemali Fiyatları

Banyo Havlusu fiyatları, Plaj Havlusu Fiyatları, Peştemal Fiyatları, Peştemal Modellerine göre çeşitlilik göstermektedir. Kat, kumaş, model, kalınlık, boyut, desen gibi etkenler Peştemal fiyatlarını belirler. Örneğin Klasik Hamam Peştemalleri, çift katlı Peştemallere göre daha uygun fiyat aralığındadır. Tüm Peştemallerimizin fiyat aralığını ve her bütçeye uygun Peştemallerimizi Peştemal Fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.